Buszos utazás
Buszos utazás

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt mindenkit megkérünk, hogy tartsa be az alábbi csomagokra vonatkozó szabályokat!

Megengedett poggyászok:

·       1 bőrönd (43 x 27 x 61 cm = közepes méret), amely maximum 18 kg lehet

·       1 sí- vagy snowboard felszerelés (más nem lehet a tokban, csak a sportfelszerelés!)

·       1 pár sí vagy snowboard bakancs

·       1 bukósisak

·       1 kézipoggyász (hátizsák, amely maximum 5 kg lehet)

A megengedett poggyászok darabszámának túllépésére kizárólag felár megfizetése ellenében van lehetőség, amennyiben az autóbuszon lesz még szabad kapacitás!

A felár összege: 60 €.
Fentiektől eltérő esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja.

Az indulást megelőző héten e-mailben értesítjük az utasokat a busz pontos indulási idejéről. A kijelölt időpontot a nagy létszám miatt szigorúan be kell tartani! A pakolásnál megnövekedett várakozási idővel lehet számolni, kérjük légy türelemmel.

 

Indulás Budapestről: 1095 Budapest, Soroksári út 48. (Malomudvar)

 

Távolság Budapesttől: 1250 km
Menetidő: ~ 18 óra


Útvonal: Budapest – Nagykanizsa – Letenye (belépés Szlovéniába) – Maribor – Ljubljana – Trieste (belépés Olaszországba) – Velence – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino – Oulx – Montgenévre (belépés Franciaországba) – Briancon – Les Orres

Vidéki indulások:

Amennyiben Debrecenből, vagy Szegedről indulnál, erre is biztosítunk számodra lehetőséget!

Szeged - Les Orres - Szeged: 40€/fő

Debrecen - Les Orres - Debrecen: 40€/fő

Pécs - Les Orres - Pécs: 40€/fő

A buszok pontos indulási helyéről a rendezvény előtt, az infó levélben tájékoztatjuk utasainkat.

A vidéki buszinduláshoz (Szeged,Pécs és Debrecen) a minimális létszám 40 fő!

 

Amennyiben az adott utazás célországa vagy tranzit országai a COVID-19 járvánnyal összefüggésben védettségi igazolást és/vagy negatív PCR teszt meglétét írják elő, úgy a buszra történő felszállás előtt az FT a szükséges igazolvány és/vagy negatív teszteredmények - vagy egyéb a célország és/vagy tranzitország egyéb igazolások - meglétét ellenőrzi.
Amennyiben az Utas a célország vagy a tranzit országok által előírt védettségi igazolvánnyal és/vagy negatív PCR teszttel, illetve az esetlegesen szükséges egyéb igazolással nem rendelkezik, úgy a buszra nem szállhat fel és az utazásból kizárásra kerül. Amennyiben az Utas a fenti okoknál fogva nem vehet részt az utazásban, úgy ez az Utasnak felróható meghiúsulásnak minősül és az Utas sem a vételár visszatérítésére, sem kárigény benyújtására nem jogosult.