La Combe d'Or
La Combe d'Or

Chilles pályaszállás

Hogyha lazulnátok egy szabadtéri fűtött medencében a falu csendesebb részén, vagy összegyűlnétek a barátokkal egy nagy kandallós szalonban, akkor ezt a szállást nektek találták ki.

Akár 10-en is jöhettek, és még a kocsit is fedett parkolóba tudjátok tenni.

Csekkoljátok az ajánlatokat lejjebb!

ELHELYEZKEDÉS

Az apartmanház a falurész legfelső, csendesebb részén található, ahonnan közvetlenül ki lehet csúszni a sípályára. Igazi pályaszállás!

 

FELSZERELTSÉG

A főépülethez tartozik szauna, hammam és szabadtéri fűtött medence, valamint nagy kandallós szalon is. A fedett parkoló felár ellenében vehető igénybe. A szobákban limitált számú kód alapján ingyenes Wi-Fi is elérhető.

 

SZOBÁK

Az apartmanok rendelkeznek konyhasarokkal, amelyben tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő, mosogatógép és hűtő található. A szobák nagy részéhez tartozik erkély vagy terasz és sítároló. A nappaliban található egy kihúzható kanapé is, aminek mérete kisebb egy átlagos franciaágynál. A dupla ágyakhoz minden esetben dupla takaró jár (1 nagy!). Az előszobában található ágyak külön ajtóval nem zárható lakrészben vannak. 

A modern apartmanok 4, 6 és 10 főre foglalhatóak.

 

HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

A szálláson kaució fizetése szükséges, ami 100€/fő, a szoba sértetlen átadása esetén visszajár. Bankkártyával is fizethető (feloldás ideje 30-40 nap).

Az apartman elhagyása előtt a végtakarítás kötelező!

Az ár tartalmazza a szállást, a karszalagot, a síbérletet és a buszos utazást.

A képek magát a szobatípust illusztrálják, a szobatípusba tartozó egyedi szobák eltérőek lehetnek.